Kursavgift fra kr 3 800,-

Start når du vil!

Et norskkurs for utenlandsk helsepersonell

Helsenorsk

Helsenorsk er et nettbasert norskkurs for deg med helsefaglig bakgrunn og som ønsker å kvalifisere deg for å jobbe i helsesektoren i Norge.


Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge. 

Et nettbasert kurs

med personlig veiledning 

I løpet av tre måneder vil du gå gjennom en serie nettleksjoner som inneholder fagrelevante tekster og oppgaver i innholdsforståelse, ordforståelse og grammatikk. 


Alle tekstene i leksjonene har lyd med pauseknapp, og mange ord og uttrykk er forklart.


Les mer om kursinnholdet her

INDIVIDUELL PLAN

Etter påmelding vil vi kartlegge din utdanningsbakgrunn, dine språkkunnskaper, digitale ferdigheter, læringsmål og personlige preferanser.

På bakgrunn av dette utarbeider vi en personlig læreplan som vil hjelpe deg å kommunisere på norsk i helsefaglige situasjoner.

Du vil få din egen veileder som følger deg opp og gir tilbakemelding på oppgavene du leverer og din progresjon.

Kombiner Helsenorsk med ordinært norskkurs eller jobb

Helsenorsk er designet for deg som allerede går på ordinært norskkurs og ønsker mer helsefaglig fokus, eller for deg som er i jobb og som ønsker å bli flinkere i å kommunisere på norsk på arbeidsplassen.

GODKJENT KURSTILBYDER

Samtlige deltakere som fullfører kurset kan få kursbevis. 


Lingu er godkjent av Kompetanse Norge (tidl. Vox). Kursbeviset vil være gyldig for permanent oppholdstillatelse dersom kurset tas sammen med ordinært norskkurs hos Lingu. Tar du kun Helsenorsk og ikke ordinært norskkurs, vil du få et kursbevis som viser din deltakelse i kurset, men dette kan ikke brukes i søknad om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap.

PÅMELDING TIL HELSENORSK

Velg et nivå for å melde deg på kurset

Copyright © 2017 Lingu Norge AS