Close

Start når du vil!

Et norskkurs for utenlandsk

helsepersonell

Dette nettkurset er for deg med helsefaglig bakgrunn som ønsker å kvalifisere deg for å jobbe i helsesektoren i Norge. Du lærer vanlige ord og uttrykk om helse og generelt om helsetjenesten i Norge.

Helsenorsk

Helsenorsk er et nettbasert kurs i norsk som tar opp et vidt spekter av språklige emner fra helsefaglige situasjoner.


Kurset passer for voksne innvandrere med helsefaglig bakgrunn som ønsker å kvalifisere seg for å jobbe i helsesektoren i Norge. 

Kursavgift fra kr 3 800,-

eller

100% nettbasert kurs

med personlig veiledning 

I løpet av 3 måneder vil du gå gjennom en serie nettleksjoner som inneholder fagrelevante tekster og oppgaver i innholdsforståelse, ordforståelse og grammatikk. Alle tekstene i leksjonene har lyd med pauseknapp, og mange ord og uttrykk er forklart.


Deltakerne vil sende inn oppgaver og ha individuelle samtaler med kursholder i løpet av kurset.


Les mer

INDIVIDUELL PLAN

Etter påmelding vil vi kartlegge din utdanningsbakgrunn, dine språkkunnskaper, digitale ferdigheter, læringsmål og personlige preferanser.

På bakgrunn av dette utarbeider vi en personlig læreplan som vil hjelpe deg å kommunisere på norsk i helsefaglige situasjoner.

Du vil få din egen veileder som følger deg opp og gir tilbakemelding på oppgavene du leverer og din progresjon.

Kombiner Helsenorsk med ordinært norskkurs eller jobb

Helsenorsk er designet for deg som allerede går på ordinært norskkurs og ønsker mer helsefaglig fokus, eller for deg som er i jobb og som ønsker å bli flinkere i å kommunisere på norsk på arbeidsplassen.

GODKJENT KURSTILBYDER

Samtlige deltakere som fullfører kurset kan få kursbevis. 


Lingu er godkjent av Kompetanse Norge (tidl. Vox). Kursbeviset vil være gyldig for permanent oppholdstillatelse dersom kurset tas sammen med ordinært norskkurs hos Lingu. Tar du kun Helsenorsk og ikke ordinært norskkurs, vil du få et kursbevis som viser din deltakelse i kurset, men dette kan ikke brukes i søknad om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap.

PÅMELDING TIL HELSENORSK

Copyright © 2017 Lingu Norge AS